El Cau de Blanes presenta el llibre “50 anys fent camí”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El llibre inclou experiències, sensacions i records de les generacions que han passat per l’AEiG Pinya de Rosa. La presentació s’ha fet aquest cap de setmana al Teatre. Enguany continuen els actes de celebració dels 50 anys de vida que ja ha assolit, un cicle que es va encetar el passat mes d’octubre. El llibre es podrà comprar demà, a la parada que tornarà a instal·lar el cau a peu de carrer. En aquest cas, estarà emplaçada on ho ha estat durant més de 40 anys per oferir llibres en català: a la cantonada del Carrer Ample amb la Plaça d’Espanya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics