PLF viu un nou Sant Jordi al carrer

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja de bon matí les parades de llibres, roses i d’entitats, ocupen la plaça del Fòrum Palatiolo. Així el centre del nostre municipi torna a ser l’epicentre de la jornada de Sant Jordi. En total hi ha una 10a de parades tant de llibres i roses, però també d’entitats com els Amics dels Animals, els geganters o la Biblioteca

Tot i no ser un dia festiu, la regidora de cultura de PLF, Dolors Agüera, ha explicat esperen tenir bona participació i força moviment de gent.

Des d’aquesta plaça del Fòrum Palatiolo emetrem avui els butlletins horaris i també el programa En Xarxa amb tota l’actualitat de la jornada més literària de l’any.

En aquest programa especial parlarem no només de llibres i roses, sinó també de les activitats previstes al nostre municipi pel St Jordi.

Més enllà de comprar llibres i roses avui PLF també tindrà dues actuacions molt especials; la 1a de l’orquestra de la bona sort, que celebra el seu 12è aniversari. Es tracta de la formació musical nascuda del centre de dia del Molí d’en Puigverd i composada per persones amb malaltia mental. El concert també serà per presentar el comic que repassa la història del grup. Ho explica José Manuel Pagan, director de l’orquestra.

La música també acompanyarà a la tarda, amb un concert de la Coral Palatiolo al casal de la dona, com ja van fer l’any passat. Aquesta actuació serà a les 19h.

Una altre de les activitats preparades per demà l’organitza l’IES de la Font del Ferro que demà plantarà poemes arreu del municipi. D’aquesta manera els palafollencs que demà passegin pel poble, podran trobar-se poemes arreu. Uns versos que podran endur-se a casa o deixar-los per que altres  persones el puguin llegir i aprofitar.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics