URGENT

Les entitats aprofiten St Jordi per recollir diners i donar-se a conèixer

Compartiu aquesta història

Moltes de les parades que es troben avui al centre de PLF són d’entitats locals. L’afluència de gent al carrer fan que les entitats es donin a conèixer i que aprofitin per vendre llibres i roses. Uns diners que ajuden a tirar endavant amb el seu dia a dia.

És el cas dels Amics dels Animals, que avui ven llibres usats i roses per finançar les seves activitats. Diu la Isabel, presidenta de l’entitat, que aquests diners els ajuden a ser més autònoms.

L’institut de PLF també ven llibres i roses per finançar el viatge de final de curs, o l’Ampa de les Ferreries també té la seva parada.

Els gegants de PLF han tret els seus gegantons al carrer, i a la seva parada venen articles relacionats amb la colla. Amb els diners es financen les sortides que fa l’entitat arreu de Catalunya. Ho explica en Lluís … dels gegants.

D’altres entitats simplement treuen la seva activitat habitual al carrer. És el cas de la biblioteca de PLF que també ha muntat parada a la Pl del Fòrum Palatiolo, des d’on fan prèstec de les novetats literàries d’aquests dies, així com també de revistes. Ho explica l’Anna de la Biblioteca.

I és que duran tot el matí han passat nombrosos alumnes de les escoles de PLF i també de la llar d’infants, que han aprofitat el bon temps per recrrer les parades de St Jordi. Els alumnes han treballat la diada en els dies previs a l’aula. En Joan de 4t de primària de Mas Prats explica que és el que han fet a classe aquests dies.

Des de bon matí els palafollencs aprofiten per acostar-se al centre de PLF a comprar la seva rosa i també els llibres, i es freqüent veure persones carregades de llibres i flors passejant pel nostre municipi avui.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics