Les entitats aprofiten St Jordi per recollir diners i donar-se a conèixer

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Moltes de les parades que es troben avui al centre de PLF són d’entitats locals. L’afluència de gent al carrer fan que les entitats es donin a conèixer i que aprofitin per vendre llibres i roses. Uns diners que ajuden a tirar endavant amb el seu dia a dia.

És el cas dels Amics dels Animals, que avui ven llibres usats i roses per finançar les seves activitats. Diu la Isabel, presidenta de l’entitat, que aquests diners els ajuden a ser més autònoms.

L’institut de PLF també ven llibres i roses per finançar el viatge de final de curs, o l’Ampa de les Ferreries també té la seva parada.

Els gegants de PLF han tret els seus gegantons al carrer, i a la seva parada venen articles relacionats amb la colla. Amb els diners es financen les sortides que fa l’entitat arreu de Catalunya. Ho explica en Lluís … dels gegants.

D’altres entitats simplement treuen la seva activitat habitual al carrer. És el cas de la biblioteca de PLF que també ha muntat parada a la Pl del Fòrum Palatiolo, des d’on fan prèstec de les novetats literàries d’aquests dies, així com també de revistes. Ho explica l’Anna de la Biblioteca.

I és que duran tot el matí han passat nombrosos alumnes de les escoles de PLF i també de la llar d’infants, que han aprofitat el bon temps per recrrer les parades de St Jordi. Els alumnes han treballat la diada en els dies previs a l’aula. En Joan de 4t de primària de Mas Prats explica que és el que han fet a classe aquests dies.

Des de bon matí els palafollencs aprofiten per acostar-se al centre de PLF a comprar la seva rosa i també els llibres, i es freqüent veure persones carregades de llibres i flors passejant pel nostre municipi avui.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics