Distingeixen el cap de la Policia Local de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’inspector en cap de Malgrat de Mar, Joaquim Martínez, va rebre dimecres la medalla de bronze amb distintiu blau al mèrit policial. La va recollir de mans del conseller d’Interior de la Generalitat, Ramon Espadaler, que va presidir l’acte del Dia de les Esquadres, celebrat a l’Auditori Fòrum del Centre de Convencions Internacional de Barcelona.

El mes de març, en el decurs de la Junta Local de Seguretat de Mlagrat , el comissari en cap de la regió policial metropolitana nord, Joan Figueras, ja va anunciar a la de l’Ajuntament, que els Mossos d’Esquadra farien lliurament d’un reconeixement a la Policia Local de Malgrat per la feina feta i la participació en actuacions de seguretat.

Dimecres es van repartir aquestes distincions a diferents responsables policials d’arreu de Catalunya. Entre ells al cap de la Policia de Malgrat que va estar acompanyat pels màxims responsables polítics del municipi; l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy i el regidor de de Convivència, Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Valentín Rodríguez.

Durant l’acte es van atorgar 227 medalles i set plaques commemoratives a membres del cos de Mossos d’Esquadra, altres cossos policials, la judicatura i la societat civil.

Malgrat de mar té un cos policial proper a la 50a d’agents i treballen colze a colze amb els Mossos d’Esquadra. De fet la majoria d’actuacions, detencions i accions preventives les desenvolupa el cos local de seguretat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics