La dansa es promociona demà a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La UNESCO ha declarat el 29 d’abril el dia Internacional de la dansa. Per celebrar aquesta jornada, l’escola de Dansa de PLF ha preparat diferents activitats. Durant aquesta setmana s’han fet diferents dies de portes obertes des del centre palafollenc per tal de donar a conèixer les diferents disciplines que es fan al nostre poble; des de la dansa clàssica al Urban dance, passant pel flamenc o l’esbart

La intenció és que els pares i mares, i tothom que ho vulgui, coneguin durant la setmana la tasca formativa prèvia a l’actuació de demà dissabte. Ho explica Cristina Llobet responsable de l’escola de dansa de PLF.

Així dilluns es va poder veure les classes d’iniciació per a les més petites, i també balls moderns. Dimarts va ser el dia de la dansa clàssica i dimecres pel flamenc. Aquest tram final de la setmana s’ha pogut veure la dansa contemporània l‘urban dance i l’activitat de l’Esbart.

Tot plegat tindrà com a colofó final l’actuació prevista per demà al migdia a la plaça del Fòrum Palatiolo. Una actuació oberta a tothom, però que en la que no es podrà veure l’actuació de dansa clàssica, ja que requereix tot un seguit d’especificitats i necessitats tècniques  que no es poden donar en una actuació com la prevista per demà.

L’escola de dansa de PLF fa molts anys que es troba en funcionament a PLF. Primer en les dependències ja desaparegudes del centre parroquial, i després, amb la construcció del MiD, tota l’activitat es va centrar en aquest centre del nostre municipi.

Des de sempre ofereix tota classe de formació de dansa, des de la clàssica fins al Hip Hop i d’altres danses modernes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics