URGENT

El PSC de Valentí Agustí es presenta demà

Compartiu aquesta història

Tot i que ja es sap quina serà la llista dels socialistes, demà al vespre es farà l’acte oficial de presentació de la seva candidatura.

Ho farà en un acte al casal de la Dona a quarts de 9 del vespre i amb la presència dels membres de la llista electoral. Des de fa dies la formació anuncia que durant la presentació es podrà veure un vídeo sobre la candidatura.

La nova llista del PSC està composada per 20 persones; 13  candidats i 7 suplents. Com és habitual a la llista del PSC, es van intercalant un home i una dona, pel que hi ha 10 homes i 10 dones.

Qui ja no serà a la llista del PSC són les actuals regidores Antònia Petit i Ester Torrent.

Agustí encararà el seu 9è procés electoral i ho farà després de perdre la majoria absoluta ara fa 4 anys. El PSC continua sent la llista més votada a PLF amb un 44% dels vots emesos l’any 2011.

Amb la presentació dels socialistes ja s’hauran presentat la majoria de candidats i candidatures. La propera setmana, dissabte dia 2, ho farà el PP en un acte obert. Ciutadans encara no ha confirmat la data de presentació pública de la candidatura. Divendres dia 8, començarà la campanya electoral per a les eleccions municipals del 24 de maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics