Es crea la colla de diables infantil Mini Infernals a Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant uns mesos els Ratpenats Infernals han estat recollint inscripcions de nens i nenes interessats en el món del foc i la pirotècnica, amb edats compreses entre els 8 i els 13 anys. De les vint places de foc que oferien, n’han omplert 18, quedant encara dues places vacants, i les de percussió, un total d’11, han quedat totes ocupades.

Un dels membres dels Ratpenats Infernals, Eduard Jiménez,  explica que en part, creen aquesta nova secció infantil de la Colla per assegurar el relleu generacional de l’associació.

La primera de les actuacions de la colla serà, segurament, a principis del mes de juny. En cas que no s’arribi a un acord, la colla MiniInfernals s’estrenarà durant els actes que es preparen per la celebració de Sant Joan.

A més a més també es participa a les festes majors de Sant Roc i de Sant Nicolau,  es fan sortides a altres poblacions com a colla convidada i com a intercanvi a les que vénen a Malgrat.

Jiménez explica també que demanen compromís i constància als nous membres de la colla, i també quina és la manera de funcionar de la colla de diables durant l’any.

A dia d’avui les inscripcions ja estan tancades, però aquells que hi estiguin interessats poden posar-se en contacte amb els Ratpenats infernals per tal que els informin si de cara la temporada vinent, tornen a tenir places disponibles en aquesta colla infantil que ja ha triat el seu propi nom i que és “Mini Infernals”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics