URGENT

PLF es bolca aquest dissabte amb en Fran

Compartiu aquesta història

Durant tota la jornada de dissabte la plaça de Poppi acollirà  una 12a d’actuacions destinades a ajudar a en Fran, un infant de PLF que pateix la Síndrome de Dravet, una síndrome epilèptica que afecta especialment als infants i que produeix un poc desenvolupament del llenguatge i de les habilitats motores, hiperactivitat i dificultat de relació amb els altres infants.

El tractament d’aquesta malaltia suposa més de 1000 € al mes, i davant d’això el nostre municipi fa temps que està mobilitzat ajudant amb aportacions econòmiques de diferents activitats que han fet diferents entitats locals.

Demà serà una jornada especialment dissenyada per aconseguir diners  per ajudar a en Fran. Des de les 10 del matí i fins les 9 del vespre es faran diferents actuacions a l’escenari de la plaça. Hi haurà Hip Hop, dansa del ventre, animació infantil, zumba Actuacions musicals amb grups com D’Lujo, luz flamenca, monòlegs, màgia i fins i tot una exhibició de Taekondo.

A banda de les actuacions, i durant tot el dia, hi haurà servei de bar, creps, inflables, photocall artesania i fins i tot sessions de bellesa.

En Fran també té un web explicatiu i des d’on també es pot col.laborar en el finançament del seu tractament. El web és ayudafran.com

Actuacions:

10h Benvingudes

10.30h Hip Hop

11.00h Dansa del ventre

12.00h Animació infantil

12.30h Zumba

13.00h D’Lujo

15.00h Sorteig

16.00 Grupo Duende

16.30h Conte musicat

17.00h Taekondo

17.30h Mag Pepus

18.45h Monòleg amb Unai

19.30h Gran Sorteig

20.00h Luz Flamenca

21.00h comiat

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics