Albert Arcas guanya el Premi Ciutat de Calella del Festimatge

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Arcas s’ha fet amb el premi Ciutat de Calella al millor curmetratge d’un realitzador calellenc o que traci sobre Calella amb el curt “Em caso per ella”. Un treball en què Arcas parla d’amor i de malaltia i de prendre una decisió important. D’altra banda José Beut Duato ha guanyat el Torretes de fotografia mentre que Ainhoa Menéndez amb Stela ha guanyat el Torretes de curtmetratges. Els guanyadors de les diferents categories es van donar a conèixer dissabte en el decurs d’un sopar en què hi van participar, entre altres, Raimon Moreno, president de la Confederació espanyola de Fotografia i Josep Andrés, president de la Federació Catalana de Fotografia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics