El grup JPB voldria obrir d’aquí a dos anys la zona comercial de Pineda

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’obra està projectada en els terrenys del pla parcial 1 entre el centre i Poblenou. Així ho ha confirmat a Ràdio Pineda l’inversor Olivier Bonicel que considera que Pineda ”és la ubicació ideal per la seva zona d’influència i com destinació turística” per situar l’anomenat ‘Retail Parc’, una zona comercial oberta per a vianants. Una delegació de Pineda, encapçalada per l’alcalde Xavier Amor, va visitar Nimes divendres passat, per conèixer de la mà del grup inversor francès, la zona comercial Carré Sud semblant a la que es projecta fer a Pineda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics