Obert el termini per presentar-se a la 7a Mostra Literària de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un any més l’àrea d’ensenyament de l’Ajuntament ha posat en marxa una nova Mostra Literària. Les obres que vulguin participar de la 7a convocatòria hauran de ser presentades a la Biblioteca Enric Miralles abans del dissabte 9 de maig.

Després el jurat del certamen valorarà els originals presentats i a mitjans de juny es farà el lliurament dels premis a la mateixa biblioteca.

Cartell de la Mostra Literària.
Cartell de la Mostra Literària.

Com en edicions passades la convocatòria preveu quatre categories de participació (A,B,C i D) atenent a grups d’edat. D’aquesta manera els grups més joves seran el de 6 a 9 anys i el de participants entre 10 i 12 anys. Els adolescents de 13 a 17 anys estan en un grup diferent i finalment els adults, majors de 18 tenen la seva pròpia categoria. La tècnica d’ensenyament de l’ajuntament, Sílvia Pizarro, ha explicat com s’han de fer les entregues dels treballs participants.

Els grups es classifiquen tenint en compte l’edat real de l’autor de les obres a dia 9 de maig, data màxima per a la presentació dels treballs. Pel que fa a les obres concursants cal recordar que en tots els grups hi haurà l’única modalitat de Creació Literària. Els treballs presentats hauran de ser individuals, escrits en català i totalment inèdits. L’organització també exposa que només s’acceptarà una obra per participant, i recorda que la temàtica és lliure. Els diferents premis que es donaran als guanyadors van des dels 80 euros fins als 200 euros, en funció de en quina categoria es participi.

El mateix dia que el jurat faci públic el veredicte, previst per al dia 13 de juny, es lliuraran els premis als treballs guanyadors. L’Ajuntament promou l’art escrit a través de l’organització i commemoració de diferents actes. Un d’ells, des de fa set anys, és la celebració de la Mostra literària de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics