Convoquen les entitats palafollenques a una reunió per valorar la festa major petita

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La reunió de valoració de la festa petita del nostre municipi està convocada per aquest dimecres, a les vuit del vespre a El Cafè, i totes les associacions i entitats municipals hi són convidades.

La finalitat d’aquesta trobada és la de recollir les múltiples opinions de millora de la celebració, que va tenir lloc a Palafolls durant els dies de Setmana Santa i escolta les propostes de canvi dels ciutadans i ciutadanes per tal de redactar un document que serveixi per preparar la festa petita de l’any que ve.

Aprofitant aquesta reunió, es posarà sobre la taula la programació de la festa major en aquest cas, i així poder establir els actes que s’hi duran a terme, i mirar de posar dia i hora a cada esdeveniment que s’hi vulgui fer per tal de combinar de la millor manera possible les propostes provinents de les entitats palafollenques.

Tenint en compte que la reunió servirà per començar a planificar la festa major, l’àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament, ha demanar la presència de, com a mínim, un representant de cada entitat local, per tal d’evitar que després hi hagi incompatibilitats horàries, d’espais, o senzillament, que dos actes es facin simultàniament. Assistint a la reunió es facilitaran les feines logístiques de preparació de la festa, i es podrà atendre a les necessitats de cada acte en concret, i al disseny general del programa de la  Festa Major de Palafolls.

La reunió, que inicialment s’havia de fer dijous, s’ha acabat traslladant a dimecres, a les 8 del vespre a el Cafè.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics