URGENT

Entitats de Malgrat i Tordera preparen debats polítics per les eleccions

Compartiu aquesta història


És ben habitual que, en temps d’eleccions, els partits polítics organitzen tota mena d’actes per donar a conèixer la llista, el programa… però en els casos de Malgrat i Tordera és el teixit associatiu el qui proposa dur a terme debats oberts a la ciutadania amb tots els candidats.

A Malgrat, per exemple, són les associacions de veïns de Llevant, el Castell, Can Palomeres i La Verneda qui proposa reunir en una mateixa taula representants dels partits polítics que participaran a les properes eleccions per fer el debat polític.

Els temes que es tractaran en aquesta reunió aniran enfocats, en un primer moment, als temes que afecten de més a prop les entitats, ja siguin subvencions, organització d’activitats, promoció i difusió, entre altres. A continuació s’exposaran temes que els propis malgratencs han posat sobre la taula per conèixer opinions, propostes i posicions de cada grup. Així, es parlarà del servei d’urgències, contribucions especials, patrimoni cultural, circulació i neteja d’espais públics, entre altres. L’acte es durà a terme el dissabte 2 de maig,a  les 7 de la tarda, al Centre Cultural del municipi.

Encara però, no estan confirmats tots els partits polítics.

A Tordera l’està preparant l’entitat Societat d’estudis Torderencs, acabada de néixer, i amb la voluntat de promoure i difondre la recerca local en les àrees d’economia, biologia, història patrimoni i anàlisi polític.

Precisament començarà tractant aquest últim punt, ja que està preparant la presentació dels diferents alcaldables torderencs i el debat electoral. Seguint el model malgratenc, han obert a través de la seva pàgina de Facebook un espai on els ciutadans poden formular preguntes als candidats i proposar temes de debat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics