Entitats de Malgrat i Tordera preparen debats polítics per les eleccions

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email


És ben habitual que, en temps d’eleccions, els partits polítics organitzen tota mena d’actes per donar a conèixer la llista, el programa… però en els casos de Malgrat i Tordera és el teixit associatiu el qui proposa dur a terme debats oberts a la ciutadania amb tots els candidats.

A Malgrat, per exemple, són les associacions de veïns de Llevant, el Castell, Can Palomeres i La Verneda qui proposa reunir en una mateixa taula representants dels partits polítics que participaran a les properes eleccions per fer el debat polític.

Els temes que es tractaran en aquesta reunió aniran enfocats, en un primer moment, als temes que afecten de més a prop les entitats, ja siguin subvencions, organització d’activitats, promoció i difusió, entre altres. A continuació s’exposaran temes que els propis malgratencs han posat sobre la taula per conèixer opinions, propostes i posicions de cada grup. Així, es parlarà del servei d’urgències, contribucions especials, patrimoni cultural, circulació i neteja d’espais públics, entre altres. L’acte es durà a terme el dissabte 2 de maig,a  les 7 de la tarda, al Centre Cultural del municipi.

Encara però, no estan confirmats tots els partits polítics.

A Tordera l’està preparant l’entitat Societat d’estudis Torderencs, acabada de néixer, i amb la voluntat de promoure i difondre la recerca local en les àrees d’economia, biologia, història patrimoni i anàlisi polític.

Precisament començarà tractant aquest últim punt, ja que està preparant la presentació dels diferents alcaldables torderencs i el debat electoral. Seguint el model malgratenc, han obert a través de la seva pàgina de Facebook un espai on els ciutadans poden formular preguntes als candidats i proposar temes de debat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics