Últims preparatius per la III Milla escolar de l’Institut de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja fa gairebé dos mesos que els alumnes de l’Institut de la Font del Ferro es preparen per córrer aquesta competició, que té una distància de 1km i 600m. La carrera és especial sobretot pels alumnes que aquest curs han començat 1r d’ESO, ja que és la primera vegada que hi competiran.

La milla neix fruit de la iniciativa de l’Oriol Mesa, que mentre duia a terme el seu treball de recerca de batxillerat, ara fa tres anys, va decidir proposar a la seva tutora i professora d’educació física, Mercè Rodríguez, incloure una part pràctica al treball: la milla escolar. Tots dos han parlat de la competició.

Un dels objectius és motivar els alumnes a que recorrin la milla, que es tradueix en unes dues voltes pels voltants de l’institut, en un temps inferior als 12 minuts. I per això, ja fa dies que a les classes d’educació física estan estudiant el recorregut.

La competició serà aquest dijous, i començarà cap a les 11 del matí amb el pertinent escalfament que cal fer abans de qualsevol activitat física.

Els primers que creuaran la línia de sortida  seran els nois i noies de primer d’ESO, i a partir d’aquí aniran sortint, per ordre, la resta de classes, fins arribar als alumnes de 4t.

Els estudiants de batxillerat també podran competir i ho faran a la categoria en la que també correran els professors del centre que vulguin demà participar de la cursa.

En total hi correran els prop de 500 alumnes del centre escolar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics