URGENT

Un cotxe ha bolcat aquesta matinada a Palafolls

Compartiu aquesta història
1d99964360b86e7e9e2c52da87ac69f5
Moments després de l’accident

El cotxe hauria xocat contra dos vehicles, un Seat Altea i un Toyota Yaris,  que estaven estacionats a l’avinguda Pau Casals número 7 del nostre municipi. Per motius que encara es desconeixen, el conductor ha perdut el control del vehicle i ha quedat completament entravessat al mig de la carretera, i de cap per avall.

El conductor del vehicle ha sortit per la finestra del vehicle pel seu propi peu. Segons fonts policials, tenia un trau al cap, pel qual ha estat traslladat a l’Hospital Comarcal de Blanes.

L’accidentat ha donat negatiu en els controls d’alcoholèmia i drogues, per la qual cosa la policia atribueix l’accident a una distracció, probablement per son, o a un excés de velocitat.

En l’accident hi ha participat dues patrulles de la policia local bombers, i el servei d’emergències que ha traslladat el conductor al centre hospitalari.

La Policia Local de Palafolls ha explicat que l’avís s’ha rebut a les 2.26 de la matinada, i que a minuts després s’ha trucat al servei d’emergències per demanar una ambulància, que ha arribat cap a les 2.50.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics