Palafolls acull els quarts de final de la Copa Catalunya de futbol sala

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
11149468_906761186049181_4154287117681505210_n
Cartell promocional dels partits.

El Club de Futbol Sala Sant Lluís de Palafolls té una cita amb la competició catalana aquest divendres al Palauet. En total es disputaran dos partits, el primer en la categoria Base Femení, que enfrontarà el Club Natació Caldes amb les locals i el segon, de la categoria Infantil Masculí es preveu d’allò més emocionant, ja que portarà a l’equipament esportiu el Campió de la Copa d’Espanya i líder de la divisió d’honor, el FC Barcelona.

El president del club esportiu de St Lluís, Rafa Jiménez, explicava en una entrevista al programa “En Joc” de Ràdio Palafolls, que el partit de les noies es preveu d’allò més ajustat, com ja ha passat en els partits de lliga que ja han disputat durant aquesta temporada. En l’entrevista, Jiménez es mostrava molt satisfet que la selecció catalana de Futbol Sala hagi convocat de nou, i per quarta vegada, la jugadora local Emma Serrano, i ha destacat la bona feina, l’esforç i la constància que està fent la jugadora.

Pel que fa l’equip infantil, que enguany està fent una bona temporada, com demostra que sigui líder de la seva categoria amb 60 punts, Jiménez ha assegurat que l’equip ho posarà tant difícil com pugui al Barça.

El partit d’aquesta categoria per la classificatòria de les semifinals de la Copa Catalunya de futbol sala es jugarà al Palauet de Palafolls aquest divendres a les 12 del migdia. Les noies jugaran abans, a 2/4 d’11.

La selecció catalana també s’ha fixat en el jugador palafollenc de la categoria prebenjamí Adrià, que fa dues temporades que juga amb l’equip de St Lluís i que ha estat pre-seleccionat per jugar amb la selecció.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics