El PP presenta dissabte la seva nova llista electoral en un sopar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els populars celebraran el seu tradicional sopar que dóna el tret de sortida a la seva campanya electoral. Serà en un conegut restaurant de PLF a partir de les 9 del vespre  i amb un menú especial de 16€.

Durant l’acte els populars presentaran els membres de la seva candidatura. Una llista renovada respecte els passats comicis i que el propi partit en destaca la combinació de joventut i experiència.

Els populars creuen que ha arribat l’hora de treballar per PLF i deixar enrere el que creuen que h estat uns “anys de caciquisme, deliri i prepotència”

Els populars  es defineixen com a persones de molt diversa condició social i laboral, experts en els seus camps professionals, disposats a treballar pel poble.

Durant el sopar de dissabte, el partit explicarà les claus del seu programa electoral amb els eixos socials, econòmics i de seguretat com a base.

L’acte comptarà amb la intervenció de 4 de les dones que formen part de la candidatura, entre elles la nova número 2, Montse Oms, i la del propi candidat de la formació Óscar Bermán.

El sopar també servirà per projectar el vídeo de presentació que els populars, a l’igual que en les comtesses electorals anteriors, han elaborat per aquesta campanya electoral.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics