URGENT

El PP presenta dissabte la seva nova llista electoral en un sopar

Compartiu aquesta història

Els populars celebraran el seu tradicional sopar que dóna el tret de sortida a la seva campanya electoral. Serà en un conegut restaurant de PLF a partir de les 9 del vespre  i amb un menú especial de 16€.

Durant l’acte els populars presentaran els membres de la seva candidatura. Una llista renovada respecte els passats comicis i que el propi partit en destaca la combinació de joventut i experiència.

Els populars creuen que ha arribat l’hora de treballar per PLF i deixar enrere el que creuen que h estat uns “anys de caciquisme, deliri i prepotència”

Els populars  es defineixen com a persones de molt diversa condició social i laboral, experts en els seus camps professionals, disposats a treballar pel poble.

Durant el sopar de dissabte, el partit explicarà les claus del seu programa electoral amb els eixos socials, econòmics i de seguretat com a base.

L’acte comptarà amb la intervenció de 4 de les dones que formen part de la candidatura, entre elles la nova número 2, Montse Oms, i la del propi candidat de la formació Óscar Bermán.

El sopar també servirà per projectar el vídeo de presentació que els populars, a l’igual que en les comtesses electorals anteriors, han elaborat per aquesta campanya electoral.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics