Gospel Viu i Liar Desire actuen a la festa major de Figueres

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els primers en fer-ho seran els integrants del cor vocal Gospel Viu, en un concert que es darà aquest mateix vespre, concretament a les 9, a la plaça de Catalunya de la capital de l’Alt Empordà, un concert que té la particularitat que l’escenari on es farà és circular.

11069685_10153264599684664_5343991397020853361_n
Foto: Facebook Gospel Viu

Els primers en fer-ho seran els integrants del cor vocal Gospel Viu, en un concert que es darà aquest mateix vespre, concretament a les 9, a la plaça de Catalunya de la capital de l’Alt Empordà, un concert que té la particularitat que l’escenari on es farà és circular.

Gospel Viu va néixer a PLF l’any 2002 i des de llavors s’ha anat consolidant com a formació de referència a casa nostra. De fet han actuat als principals escenaris del país, com l’auditori de Girona, el de BCN, el Palau de la Música i al Liceu gràcies a l’harmònica conjunció de la 80a de veus que composen aquest cor local, que assaja els dimarts al vespre al MiD. Per aquest any ja tenen programades més de 15 actuacions.

Foto:  Estol Manau
Foto: Estol Manau

Però Gospel Viu no seran l’únic grup amb segell palafollenc que serà present a Figueres aquest cap de setmana, ja que dissabte dia 2 de maig, serà el torn d’Aida Velázquez, Aitor Chaparro, Carlos Peñafiel, Albert Susmozas i Sergio Pérez. Tots cinc formen el grup nascut l’any 2011 a PLF Liar Desire, que actuarà en el marc de l’Embarraca’t, la vessant de la festa major pensada per a la gent jove.

Després de ser premiats en diversos concursos de bandes, com ara el Cirerarock de Mataró, el concurs de maquetes de St Gervasi o e l’Estrena’t de Caldes, la banda comença tot just un nou projecte, que consisteix en editar el seu primer àlbum.

Per això han engegat una campanya per recaptar fons a través de la plataforma de micromecenatge Verkami. En aquest projecte demanen 1.000€, dels quals ja n’han recopilat 700, gràcies a les donacions de fans i persones que han volgut col·laborar amb el grup.

Els queden 20 dies per aconseguir la seva meta econòmica, gràcies a la qual podran finançar el disc que ja estan enregistrant.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics