Ensopegada de l’Amateur de futbol al camp del Vilartagues

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El líder buscava una nova victòria a casa del 10è classificat. Sobre el paper un partit assequible pels palafollencs, i que de fet, va començar bé, ja que al minut 52, Loren marcava el primer gol pel líder.

Els de St Feliu de Guíxols, però, no va abaixar els braços. Va aconseguir empatar de penal al minut 78 i 2 minuts després, aconseguir trencar la igualada. Al final 2 a 1. Una ensopegada que no trastoca les aspiracions d’ascens dels palafollencs.

Ara com ara continuen líders, però amb menys distància respecte el segon; L’anglès que té 7 punts menys. Justament els de la Selva seran els propers rivals dels palafollencs a casa. Serà aquest cap de setmana. Si guanyen els palafollencs, l’Anglès quedaria  molt tocat i potser podria perdre la 2a plaça. Si perd el PLF, la lliga es posarà més emocionant que mai, ja que es retallaria a 4 punts la distància entre els dos, a falta de jugar només 3 jornades.

L’Infantil es va endur els 3 punts del derbi contra l’Olímpic Malgrat per 3 a 1. Adrian Lopez va marcar al 29 de la primera i Adrian Quero al 34. Ja al minut 46 marcava Hèctor el tercer i últim gol dels locals, mentre que els malgratencs retallaven distàncies de penal 10 minuts més tard.

L’equip és 10e i la propera jornada serà contra els 7s, el Tossa.

Més treballada va ser la victòria de l’Aleví per 7 a 6 contra el Lloret. Durant tot el partit hi va haver alternança en el marcador fins que al minut 60 els palafollencs van tancar el marcador en el definitiu 7 a 6. Gran actuació de Marc, amb 4 gols, i 2 de Miguel. Alan va marcar el 7è gol dels locals.

La creu de la jornada és el cadet que no va poder aturar al Palamós, que es va imposar còmodament als locals per 7 a 0.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics