Menys de la meitat de partits participen del debat organitzat per entitats veïnals a Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Només 3 de les 7 formacions que concorreran el dia 24 de maig a les eleccions municipals van acceptar la invitació de fins a 4 entitats veïnals, que es van unir per organitzar un debat electoral amb els partits polítics malgratencs.

Els assistents van ser CiU, ERC i la CUP, mentre que la resta va excusar la seva presència. Segons els organitzadors, el PSC va declinar la seva assistència en no tractar-se d’un debat oficial, el PP va al·legar  “problemes d’agenda”, Iniciativa per Catalunya Verds, “qüestions familiars” i Junts per Malgrat per “qüestions laborals”.

El debat va servir per escoltar les propostes electorals de les tres formacions, en molts punts coincidents, entorn a la relació entre entitats culturals i el consistori. Els partits participants, van coincidir en la necessitat de reformular l’actual sistema de subvencions per acabar constituint convenis amb les entitats i associacions municipals.

Totes les forces van  apostar per la cultura com a motor de dinamització i amb la necessitat de millorar la difusió dels actes que es fan al poble.

Durant el debat les forces polítiques assistents van criticar el sistema actual de neteja  de carrers, que costa a la localitat uns 2.000€ al diaris, i la necessitat de reduir l’ incivisme.

El proper debat a Malgrat serà l’organitzat per l’emissora local el proper dia 21 al vespre, on sí s’espera la participació de totes les forces polítiques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics