Blanes i Vilanova repeteixen com a seus de l’Eurockey Cup

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els bons resultats obtinguts tant a Blanes com a Vilanova i la Geltrú en les darreres edicions han propiciat que els dos municipis tornin a ser les seus de la competició que organitza Eurockey Cup amb el suport dels respectius ajuntaments catalans. Vilanova i la Geltrú va veure néixer el torneig fa quatre anys i de nou, del 29 d’octubre a l’1 de novembre, allotjarà la 4a Eurockey Cup U15. De fet Els dos consistoris han demostrat el seu interès per tornar a allotjar la competició, i així ho han destacat els responsables de l’Àrea d’Esports de les dues ciutats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics