URGENT

Obert el procés de selecció de personal pel casal d’estiu de Palafolls

Compartiu aquesta història

L’ajuntament ha fet públiques les bases per participar al procés de selecció de la plantilla del casal municipal, que enguany estarà format per un equip amb 33 persones, de les quals 29 seran monitors de lleure i 4, auxiliars de monitor.

Pel que fa a les places de monitor, 2 d’elles són a jornada completa el mesos de juliol i agost, una a jornada completa el mes de juliol, 10 més a mitja jornada durant els dos mesos de dura el casal, i les 16 restants a mitja jornada pel mes de juliol. Quant als auxiliars, tots tindran mitja jornada: tres d’ells durant dos mesos i l’altre, només al juliol.

El procés de selecció és de concurs lliure on, a banda del domini del català i el castellà, es valoraran els mèrits de cada aspirant entorn al món del lleure, ja sigui a través de la seva experiència professional en aquest sector, o també amb la formació rebuda i correctament acreditada. A més, també caldrà superar una entrevista personal. A partir de totes aquestes dades, serà un jurat qui determinarà qui passa les proves i es contractarà pel casal d’estiu municipal, que es farà entre el juliol i l’agost a les instal.lacions de l’escola Les Ferreries.

Els aspirants, a més, caldrà que abonin les taxes per presentar-se al concurs que van dels 6€ als 10€ segons la categoria.

Podeu consultar les bases, la documentació necessària per formalitzar la sol·licitud i les dates i terminis del concurs a través d’aquest enllaç.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics