250 establiments participaran a la Lloret Night Shopping

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La iniciativa permet organitzar tot tipus d’espectacles a la via pública i tenir els comerços oberts fins a dos quarts d’una de la matinada. L’oferta més estesa són les actuacions musicals, com la que organitzen conjuntament l’estanc Bertran i el restaurant La Pampa. Una altra iniciativa que cridarà l’atenció són els “aparadors vivents”, que són models que fan de maniquí dins dels aparadors. se celebra aquest divendres a la nit al centre del municipi, coincidint amb el primer dia del Lloret Formula Weekend; un cap de setmana farcit d’activitats relacionades amb la Fórmula 1, ja que diumenge es disputa el Gran Premi al Circuit de Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics