L’Amateur de futbol demana el suport de l’afició per guanyar a l’Anglès aquest dissabte

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El partit d’aquest cap de setmana podria ser decisiu per l’Amateur, ja que després de la seva relliscada de la setmana passada contra el Vilartagues, l’Anglès, que és segon, va aconseguir retallar distàncies i posar-se a tant sols 7 punts dels palafollencs.L’equip ha fet a través de les xarxes socials una crida a l’afició, amb la publicació d’un vídeo on els jugadors proposen tenyir el camp municipal de groc, amb consignes com “L’afició és el jugador número 12” o “El primer gol el marca l’afició”.

Aquests 7 punts serien una diferència prou bona si no és donés el cas que és amb aquest mateix equip contra qui disputaran els propers 3 punts. Si guanyen els palafollencs, l’Anglès quedaria  molt tocat i fins i tot podria perdre la 2a plaça davant del Blanes o el Tossa. Si perd el PLF, la lliga es posarà més emocionant que mai, ja que es retallaria a només 4 punts la distància entre els dos, a falta de jugar les últimes 3 jornades.

El partit es jugarà a ¼ de 6 al Palastadium Lluís Moner de PLF, i l’equip vol comptar amb la presència de tota l’afició.

Aquesta ha estat una molt bona temporada per l’Amateur, que ha guanyat 23 partits, n’ha empatat 4 i n’ha perdut només 3, un d’ells, el darrer. Amb 67 gols a favor i 17 en contra, l’equip aspira a aconseguir el somiat ascens a segona, si pot mantenir-se en la primera posició.

Per garantir-se una bona entrada al partit, el club ha organitzat una fideua popular a preus econòmics per fer festa amb l’afició abans del partit.

 

Foto: Twitter CD Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics