PLF registra la millor dada d’atur des del setembre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’abril s’ha tancat a PLF amb 710 persones apuntades a les llistes de l’atur. La xifra és la més baixa dels últims 7 mesos i coincideix amb l’inici de la temporada estival i l’obertura de la majoria d’establiments hotelers i turístics de la nostra zona.

Entre març i abril el nombre de desocupats ha baixat en 22 persones el que suposa un 3%, la 3a millor dada de la zona nord del Maresme rere Malgrat i Sta Susanna.

L’últim mes torna a confirmar la continua davallada de l’atur generalitzada. De fet aquest abril hi ha una 60a menys d’aturats que fa un any, però 180 menys que en fa 2. És el millor abril des del 2008, quan va esclatar la crisi econòmica repercutint directament a les xifres d’aturats.

Aquesta davallada fa que la taxa d’atur a PLF també baixi fins el 18.4%. Tot i estar per sobre de la mitjana comarcal, és el millor registre de la nostra zona.

L’abril ha representat una davallada generalitzada de l’atur. Especialment a Malgrat, on s’ha reduït en un 7.7% respecte el març. En total han trobat feina 123 persones en aquesta localitat, situant la xifra d’aturats per sota del 20%. Sta Susanna ha reduït 9 persones el seu atur, en té ara 212.

Pineda aconsegueix reduir el nombre de desocupats en 81 persones. Tot i això encara hi ha al municipi 2776 persones i una taxa d’atur superior al 24%, 6 punts per sobre de la mitjana.

Tordera, tot i que en menor mesura, ha reduït la seva taxa d’atur, que continua per sobre del 23%. 35 persones han trobat feina en aquest municipi i ara són 1590 les que estan apuntades a les llistes d’atur.

Al Maresme hi ha 35.095 persones desocupades, el que suposa 1200 persones menys que al març.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics