URGENT

A les municipals podran votar un centenar de palafollencs més que fa 4 anys

Compartiu aquesta història

 

El proper 24 de maig estan cridats a triar el nou ajuntament un total de 6747 palafollencs, un nou màxim històric. Ara fa 4 anys, en les passades eleccions, el cens era de 6632 persones, un centenar menys que pels propers comicis. El principal increment d’electors es dona al centre electoral de Les Ferreries, on han de votar els veïns el centre, de Sta Maria i d’algunes urbanitzacions.  A les Ferreries de PLF hi haurà 6 meses en total, on estan cridats a votar 4282 persones, 90 més que fa 4 anys.

El segon punt de votacions, en nombre d’electors, és St Lluís. Al Forroll s’instal·laran 2 meses on poden votar 1577 palafollencs, una 12a més que en els últims comicis municipals.

A les antigues escoles de St Genís estarà situada l’última mesa electoral on podran votar els 888 inscrits en aquest col·legi, el que suposa una 12a més que l’any 2011.

Entre aquests 6747 possibles votants de les eleccions del 24 de maig ja s’hi inclouen la 40a de palafollencs que viuen fora i que poden votar per correu.

Al nostre municipi el nombre de possibles electors ha anat incrementant-se de forma evident en els últims comicis. Ara fa 16 anys, a les eleccions del 1999, el nombre d’electors tot just superava els 4 mil palafollencs

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics