Es produeixen dos furts en un dia a diferents establiments comercials de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els dos comerços, concretament dues perruqueries, ja han denunciat a la policia aquests fets delictius, que s’han produït el passat dissabte: un al matí i un a la tarda. Segons fonts policials, en ambdós casos es tractaria d’una dona que, vestida amb un mocador al cap, hauria entrat a les perruqueries i aprofitant un descuit de les treballadores, hauria furtat diners i objectes de la botiga, com ara ampolles de perfums. Així ho ha explicat el cap de la policia local, Toni Carrera.

A dia d’avui les dues perruqueries ja haurien presentat les respectives denúncies, que ara es traspassaran als Mossos d’Esquadra, perquè dirigeixin la investigació. Tenint en compte que la dona ha robat un telèfon, en cas que se’n fes ús, la policia podria localitzar on ha anat a parar aquest aparell.

La policia ha insistit que aquest ha estat un fet casual al nostre municipi, i ha fet diverses recomanacions per evitar que passin casos similars. Per exemple, no deixar diners ni telèfons a la vista, o portar regularment al banc la recaptació, per tal de no acumular grans quantitats de diners a la botiga.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics