URGENT

Tranquil·litat després del ple de Malgrat

Compartiu aquesta història

La convocatòria de Joves per la terra  que volia acomiadar amb petards el mandat de Caonxita Campoy, finalment no s’ha produït. El ple ha transcorregut amb total normalitat i un cop acabat, s’ha fet un pica-pica. En l’acte convocat a través de les xarxes socials, contania afirmacions molt dures contra Campoy i els 25 anys que ha estat governant al consistori malgratenc, que asseguren, han estat de clientelisme, on s’ha afavorit “determinades persones i grups, econòmicament o mitjançant privilegis com a compensació al suport polític i electoral”.

Cartell de la convocatòria.
Cartell de la convocatòria.

També critiquen els sous dels regidors, que consideren “estratosfèrics” mentre a Malgrat, diuen, “hi havia i hi ha persones necessitades”, titllant el partit d’exercir un fals socialisme.

Les crítiques arriben a firmar que el govern socialista és el causant de la “destrucció de l’escola pública, intent de destrucció del patrimoni històric i cultural del poble i d’insultar la història de Catalunya”. Per “celebrar” que Campoy no es presenta i que, d’aquesta manera “comença la regeneració democràtica”, havien convocat als malgratencs i malgratenques davant l’ajuntament, a les 8 del vespre.

El partit dels socialistes  ha respost a la convocatòria, denunciant públicament el que han anomenat “males pràctiques polítiques de certes minories que es dediquen a fer política de manera poc ètica i poc democràtica”.

Han aprofitat el missatge per recordar als convocants que, si han guanyat els últims sis comicis de manera consecutiva ha estat gràcies als vots d’una majoria de ciutadans que així ho han volgut. Per acabar, han recomanat a “aquells que no respecten les formes democràtiques” que no els vulguin donar lliçons de democràcia i de bon govern.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics