Poc interès ciutadà en els primers actes de la campanya

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El denominador comú de la 15a d’actes del cap de setmana, és la manca de ciutadans en la gran majoria d’ells. Tot i les carpes informatives, els actes, els inflables i els vermuts o berenars, la veritat és que la ciutadania de moment no respon als actes polítics i prefereix quedar-se a casa.

L’acte amb més participació del cap de setmana combinava l’apartat lúdic amb el polític. Es tractava els 4 inflables que C’s va muntar ahir al matí i migdia a la plaça del Fòrum Palatiolo que va atreure a molts pares i nens que podien gaudir de les atraccions. Més enllà d’aquesta activitat, la resta va comptar amb poca resposta a excepció a l’acte del PSC a Ciutat Jardí, on molts veïns van aprofitar l’avinentesa per mostrar la seva preocupació i enuig per l’inici de les obres d’urbanització.

És cert, però, que moltes de les activitats que s’han fet aquest cap de setmana s’han fet en zones més perifèriques, mentre que aquesta setmana els actes ja es concentraran més a les zones més poblades del nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics