Xerrada orientativa per als futurs estudiants de Batxillerat a l’institut

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà a la tarda l’Institut de PLF farà jornada de portes obertes, que començaran a 2/4 de 6. Després, es farà la xerrada informativa amb l’equip directiu del centre.

Amb la realització dels estudis de 4t d’ESO acaba també l’escolarització obligatòria dels nois i nois catalans. A partir d’aquí, els camins es diversifiquen i les opcions entre les quals escollir es multipliquen. Per aquells que volen seguir formant-se acadèmicament, hi ha d’una banda la opció del batxillerat i de l’altra, els cicles formatius que són de grau mitjà o superior.

Per resoldre dubtes i qüestions a aquells que opten seguir el camí al batxillerat, el més curt per accedir després a la Universitat, l’Institut de la Font del Ferro de Palafolls ha organitzat demà a les 6 de la tarda, una xerrada informativa però sobretot orientativa encarada als estudiants. Durant la xerrada també es lliurarà un document orientador, els resultats de les proves de Competències bàsiques i  s’explicaran les modalitats dels estudis de Batxillerat que s’ofereixen al centre, que són la branca científica, la tecnològica, la humanística i la de ciències socials.

Aquestes modalitats de batxillerat comparteixen algunes de les assignatures –anomenades comunes- i en tenen d’específiques, que varien en funció dels interessos i prioritats dels estudiants. La xerrada s’organitza el mateix dia que es dóna el tret de sortida a les preinscripcions per aquests estudis, que es podran dur a terme fins el proper 19 de maig.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics