L’ajuntament de Malgrat continua amb els treballs d’asfaltatge a tot el centre del municipi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de fa uns dies el centre del poble veí està en procés de reasfaltatge. Hi ha tants talls i restriccions de trànsit a causa de les obres de millora dels carrers, que la setmana passada la policia local va acabar recomanant als ciutadans, a través del seu perfil a la xarxa social de twitter, no accedir al centre de la població amb vehicle mentre durin els treballs, i que es faci ús dels pàrquings perifèrics del municipi.

La setmana passada es va actuar en diferents carrers com ara Avi Xaxu, Verge de Montserrat, Mossèn Fèlix Paradeda, Fonlladosa, Nàpols, Jacint Verdaguer o el  carrer d’en Blanch. Els treballs encara continuen aquesta setmana i de fet el consistori preveu que s’estengun encara fns la setmana que ve.

Avui els treballs es centren a la carretara del Pal i Mas Bages, i en els propers dies encara s’hi actuaran en trams de diferents carrers centrics i concorreguts com és el cas dels carrers Girona, Carme, Av Mediterrània, Indústria o al carrer de St Genís.

Sigui com sigui es recomana estar atent a les senyalitzacions extraordinàries que indiquen els treballs de reasfaltatge.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics