El PP proposa congelar els impostos els propers 2 anys i intentar baixar-los després

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els populars consideren que cal ajudar als ciutadans en aquesta època de crisi. En aquest sentit proposa mantenir l’actual càrrega impositiva els propers dos anys i estudiar una rebaixa dels impostos pels dos darrers anys de legislatura.

El cap de llista dels populars, Óscar Bermán, proposa rebaixar l’IBI per a tots aquells aturats de llarga durada. La mesura implicaria una reducció del 50% d’aquest impost local per a aquests aturats.

A nivell econòmic i social els populars també proposen que el consistori bonifiqui el 100% del cost del transport públic per a la gent gran del poble, la creació d’un menjador social que estigui obert durant tot l’any per atendre els infants més necessitats del nostre municipi oferint 4 àpats diaris.

Els populars també proposen la creació d’un departament a l’Ajuntament de beques estudiantils i de material per facilitar l’escolaritat i estudis superiors als joves locals. Encara en matèria social, el PP també vol que els esquelets dels edificis que estan a mans dels bancs, s’acabin i es destinin a pisos socials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics