URGENT

El PSC preveu un passeig d’entrada a St Genís i un semàfor per evitar l’excés de velocitat

Compartiu aquesta història

Els socialistes volen aprofitar els til.lers de l’entrada del poble de St Genís per crear un passeig amb carril bici incorporat, que permeti millorar l’actual accés a aquesta zona del nostre municipi.

A St Genís, el PSC també proposa un semàfor amb una doble funcionalitat. D’entrada obligarà als vehicles que circulen pel carrer principal a disminuir la velocitat i de l’altre donarà pas alternatiu de vehicles davant l’església , on l’actual carrer és més estret i comporta problemes de seguretat. A més es preveu donar continuïtat a les actuals voreres  també en aquest punt més estret, cosa que deixaria una calçada de només uns 3 metres, cosa que no permetria el pas de dos vehicles alhora.

Segons explicava Valentí Agustí, el semàfor ja està comprat i només falta posar-lo, un cop passi les eleccions.

L’alcaldable socialista va lamentar que l’oposició al consistori  no hagi donat suport al pla parcial que ha de permetre la construcció d’un centre geriàtric a St Genís, tot i el suport explícit dels veïns. Un centre que d’entre d’altres, obrirà un nou carrer que també millorarà la vialitat.

Agustí també va lamentar que el bar de St Genís encara estigui tancat, però ho va relacionar a la manca de persones interessades en agafar aquest negoci.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics