URGENT

La campanya en format de vídeo

Compartiu aquesta història

 

5 de les 6 formacions que es presenten a PLF han decidit elaborar un vídeo de campanya amb el que poder transmetre aspectes relatius a la campanya, ja siguin propostes, ja siguin conceptes, o simplement mostrar el bon ambient del grup.

El PSC va estrenar el seu vídeo de campanya al casal de la dona ha principis de mes. Valentí Agustí assegura que simplement volien fer un treball d’equip, per demostrar com l’equip s’avé i pot oferir treball en comú

El vídeo presenta als membres de la llista socialista en diferents indrets del nostre municipi i se’ls veu assajant una coreografia amb la música de Night and day de Cole Porter. Una coreografia que s’acaba fent al Palauet.

El PP ha gravat un vídeo on membres de la candidatura es pregunten quin canvi es vol per PLF, per acabar apuntant al candidat Óscar Bermán com a millor canvi al municipi.

Esquerra republicana repassa algunes de les propostes electorals d’aquesta campanya mostrant imatges de PLF i del seu candidat, Francesc Alemany en diferents punts del municipi, on conversa amb altres membres de la candidatura dels republicans.

CiU també ha elaborat un vídeo de campanya. Els nacionalistes amb imatges del municipi i sobreimpressionat els valors que representa el partit i els seus eixos polítics.

(consultar el seu facebook)

 

Per últim Iniciativa també ha publicat ja el seu vídeo de campanya en el que parlen de la utopia i parla genèricament de la política i de PLF.

La majoria de formacions ja havien fet vídeos en altres campanyes, però enguany, la qualitat dels audiovisuals és visualment major que en els passats comicis del 2011

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics