L’EnJoc celebra el seu programa 200 amb un especial

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir al vespre el programa d’esports d’aquesta emissora; l’EnJoc va emetre el seu programa 200. Ho va fer al casal de l’avi del centre en directe i en un especial de 2 hores, que va voler combinar l’actualitat informativa i el record dels anys de 6 anys de programació a l’antena de RP.

Per aquesta celebració el programa que presenta Eloi Alargé va convidar a excol.laboradors i també als tertulians que hi havia al programa en temporades passades amb els que es va repassar l’actualitat esportiva de Barça Madrid i Espanyol.

Durant les dues hores de durada de l’especial, diversos representants de clubs locals van ser presents al casal de l’avi com a mostra d’agraïment al programa que ha visualitzat gran part de l’activitat esportiva que es fa al nostre municipi, ja que l’En Joc, és primordialment un programa d’esports local, on s’explica l’actualitat dels clubs palafollencs.

Tot i això, l’esport general, com el futbol o el bàsquet també hi tenen cabuda així com el motor que apropa l’Erika Galvez.

La setmana que ve, dilluns, el programa tornarà amb el seu format habitual d’1 hora els vespres dels dilluns amb repetició a la nit i els migdies dels dimarts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics