Ja es poden fer online les preinscripcions per l’escola de música

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta opció és la principal novetat que s’instaura enguany. Per tal d’agilitzar els tràmits amb els alumnes, pares, mares i tutors, l’escola de música i dansa posa a disposició dels interessats un formulari web, per evitar desplaçaments innecessaris. Així, només s’haurà de gestionar de manera presencial la matriculació definitiva dels alumnes, que es podrà fer de l’1 al 12 de juny. Ho ha explicat la directora de l’escola, Sara Lozano.

El formulari de preinscripció s’ha posat en marxa aquest dilluns, i es mantindrà obert durant dues setmanes, fins el dia 22. És en aquest termini en què  els interessats a cursar algunes de les disciplines que s’ofereixen des del centre municipal poden fer arribar a la coordinació de l’escola la selecció dels estudis d’instruments que volen impartir de cara al curs 2015-2016, així com les agrupacions vocals i instrumentals de les que volen format part o les disciplines de dansa on es volen apuntar, entre altres opcions.  Lozano explica que l’escola té moltes sol.licituds i molts alumnes pel que demana que tothom que estigui interessat es prematriculi per poder dimensionar bé les aules de cara al proper curs.

La segona fase del procés començarà al juny, moment en què els preinscrits hauran de validar la seva petició lliurant la documentació requerida i signant les respectives autoritzacions.

L’Escola municipal de Música i Dansa imparteix des de fa anys assignatures de música per a petits i grans que van des de la sensibilització per alumnes de P3, P4 i P5; el llenguatge musical; la coral infantil, juvenil i per adults; diverses modalitats de dansa, com ara clàssica i contemporània; instruments com l’acordió, el piano, el clarinet, el flabiol, el tible, el fiscorn o el contrabaix entre altres.

Convé remarcar que enguany només s’acceptarà la preinscripció online, i que només es farà de forma presencial la matriculació definitiva al centre, la del mes de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics