CiU proposa fusionar les regidories de Joventut i Educació

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

És una de les propostes estrella del programa electoral dels nacionalistes.

Proposen unir les actuals carteres d’educació i de joventut en una de sola, amb la intenció que es pugui coordinar millor les polítiques conjuntes així com el treball a les escoles, equipaments culturals i juvenils. Creuen els nacionalistes que aquesta unió pot generar dinàmiques de col·laboració entre totes aquestes àrees que treballen ensenyament i joventut. També volen dissenyar un pla de joventut que doni solució a les inquietuds dels joves locals.

A banda d’aquesta fusió, CiU vol reorganitzar les actuals regidories de govern per buscar una millor eficiència en la gestió dels serveis del poble, tot i que no expliquen quins canvis podrien introduir.

La federació vol potenciar la proximitat de l’administració vers el ciutadà i proposen la creació d’una mesa de treball amb representants de les associacions de veïns i un representant de l’Ajuntament per tal de treballar les polítiques locals i proposen posar en marxa una taula d’atenció al ciutadà al proper mandat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics