URGENT

El PSC es compromet a recepcionar Ciutat Jardí després de les obres d’urbanització

Compartiu aquesta història

Un dels primers actes de campanya del PSC va ser dissabte a Ciutat Jardí. Davant nombrosos veïns de la zona, els socialistes van explicar com seran i com funcionaran les obres d’urbanització que s’han de fer en aquesta zona del municipi.

Els treballs arriben ara que s’ha aconseguit reparcel.lar la zona i saber exactament de qui són les parcel·les, cosa que ha permès repartir correctament el cost de les obres que superen els 2.8  milions d’€, i que han de millorar els carrers, les voreres i les instal.lacions elèctriques. El PSC es compromet que un cop acabades les obres, recepcionarà la urbanització, o el que és el mateix, passarà a ser sol urbà i a partir d’ara serà el consistori qui s’ocuparà del manteniment.

Fins ara el manteniment i la construcció dels serveis van a càrrec dels veïns.

El PSC també proposa transformar l’actual camp de futbol de Ciutat Jardí en una pista poliesportiva asfaltada que donaria servei a la urbanització i a St Genís.

Un altre dels projectes proposats és la neteja de la riera de St Sebastià, que es troba plena de runa, per tal de recuperar el seu traçat històric.

La trobada, amb moments de tensió entre els veïns i entre els veïns i els responsables polítics, va acabar amb un pica pica.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics