Presenten a la Generalitat les al·legacions al projecte de prolongació de la C32

Membres de la plataforma amb el plec d'al·legacions
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Plataforma Aturem la C-32 diu que més de 3.000 signatures i més de 30 entitats donen suport a les al·legacions que han registrat aquest matí a les oficines de la Generalitat en contra del projecte que vol unir Blanes i Lloret.

La Plataforma ha fet un pas més en la marxa per aturar aquesta infraestructura, que segons ells, suposaria la pèrdua definitiva dels paratges naturals i culturals més valuosos de Blanes i Lloret i la continuïtat de model territorial i de mobilitat que consideren obsolet i sense futur.

Membres de la plataforma amb el plec d'al·legacions
Membres de la plataforma amb el plec d’al·legacions

De fet aquest diumenge al matí un centenar de persones es van concentrar a la rotonda d’accés principal de Lloret, després d’una petita manifestació que va comptar amb el suport de diversos partits polítics lloretencs.

Els participants anaven carregat a de pancartes, globus i creus de fusta, i alguns disfressats no van dubtar en cridar consignes contra l’ampliació de l’autopista, tot criticant que perjudicis mediambientals que asseguren que provocarà.

Des de la Plataforma Aturem la C-32 volen que aquest tipus d’accions siguin un cop de força enmig de la campanya electoral de cara a les eleccions municipals i fer reflexionar a la ciutadania sobre quin partit i quin model de ciutat votarà.

Així han assegurat que continuaran informant a la població, generant debat al voltant d’aquest projecte i, en definitiva, treballant per aturar-lo.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics