URGENT

Tots els candidats aproven excepte Bermán, que es queda a les portes

Compartiu aquesta història

A la mateixa enquesta realitzada per l’empresa Infortècnica es volia saber el grau de coneixement de cada un dels 6 candidats que es presenten a l’alcaldia i es demanava que se’ls puntues de l’1 al 10.

En aquest sentit el candidat més ben valorat és el socialista Valentí Agustí que aconsegueix  un 7 de mitjana. Tot i ser el més ben valorat, també és l’únic dels candidats que ha baixat la valoració en respecte fa

4 anys. Llavors la nota mitjana era de 7’4. Agustí però no té rIval sobre el coneixement del municipi. Pràcticament la totalitat de palafollencs,  el 97.5%, coneix al candidat socialista.

notes ok

Qui més ha augmentat la seva valoració aquests últims 4 anys és el líder d’Esquerra, Francesc Alemany, que passa del  suspens de fa 4 anys, amb un 4.8, al 6 de valoració actual.  Alemany també augmenta el seu índex de popularitat i ja és conegut pel 42.1% dels ciutadans, 4 punts per sobre que fa 4 anys, segons l’enquesta que llavors va encarregar aquesta emissora.

Tot i ser el més desconegut, no arriba al 23%, Martí Victòria, de C’S, aconsegueix la 3a millor puntuació  en la valoració dels palafollencs; un 5.9.

Juan Andrés Osorio és el 4t líder més ben valorat, aconseguint un 5.6 de nota. És 8 dècimes més que fa 4 anys, quan suspenia amb 4.8.

L’ecosocialista  també augmenta el grau de coneixement per part de la població, passant el 33.3% l’any 2011 al 41.7% enguany.

El nou candidat de CiU, Josep Maria Botella és més conegut que el seu predecessor, Joan Gallart, però aconsegueix una pitjor nota. A Botella el coneix el 34.7% dels ciutadans, i té una valració de 5’3.

El candidat del PP és el menys ben valorat dels 6 candidats. Es queda amb una nota mitjana de 4’5. Tot i això ha aconseguit augmentar la seva valoració, ja que fa 4 anys, la nota era de 3.3. Óscar Bermán, a més, és qui més ha augmentat la seva popularitat respecte l’última enquesta. Fa 4 anys el coneixia la meitat de la població, un 50% just, mentre que ara ja és conegut pel 62.8.

candidats

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics