Valentí Agustí demana als seus votants que diumenge no es quedin a casa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Davant les 300 persones que omplien dissabte al vespre el Forroll, l’alcaldable socialista va esperonar als votants del PSC que aquest diumenge vagin a votar per tal de guanyar les eleccions còmodament. Segons Agustí tem que aquestes eleccions hi entrin en joc debats que no depenen d’unes eleccions municipals, com el sobiranisme  i explica que altres grups el presenten com un vell que porta 32 anys de govern, quan realment creu que això s’hauria d’entendre com a garantia.

Per tot plegat creu que les eleccions municipals seran renyides i demana als seus votants que no donin l’alcaldia per guanyada.

Durant l’acte, els candidats socialistes que viuen a St Lluís van recordar com s’ha transformat aquesta zona del poble, i reflexionen si és necessari un canvi si la cosa funciona, i van recordar les millores recents com la farmacionla, la passera o el nou Figuerassa Arena, i van explicar que en els propers anys es reasfaltaran els carrers, es farà la nova rotonda d’entrada al barri  o la creació de les primeres 40 vivendes socials de St Lluís.

Els socialistes expliquen que el seu projecte és transparent, amb projectes realitzables i  amb una combinació equilibrada d’experiència i joventut.

El PSC també proposa la pacificació dels carrers St Miquel i St Ramon o la creació d’un viver d’emprenadors i de petites empreses al Forroll.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics