Ciutadans aposta per la transparència, la participació i la promoció del poble

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El cap de llista de Ciutadans, Martí Victòria,  va presentar ahir durant el debat de RP els 4 eixos bàsics del seu programa electoral, que precisament en les últimes hores han repartit casa per casa. Segons la formació, a banda de la participació dels ciutadans en la presa de decisions, també cal incentivar la transparència amb mecanismes de comunicació directe entre l’administració local i els ciutadans, com el Whatsapp. Victòria també creu que cal promocionar una marca de PLF, amb la que generar una dinàmica econòmica positiva.

Diuen que no volen un poble dormitori.

També proposen una reforma de les instal.lacions esportives, com ara el camp de futbol o les del barri de St Lluís.

Una altra de les propostes que va fer el representant de Ciutadans al debat d’ahir va ser la d’actuacions puntuals per resoldre problemàtiques de les barreres arquitectòniques o buscar una solució a les olors de la Riera de la Burgada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics