El PP demana un vot de confiança per deixar enrere al govern socialista

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els populars creuen que són l’alternativa justa als anys de govern del PSC a PLF i confien plenament amb el seu programa electoral. Óscar Bermán assegura que l’alternança és bona i creu que ha arribat l’oportunitat de canviar.

El popular va explicar que el govern sempre ha votat en contra a totes les seves propostes per rebaixar l’atur i que no prima als petits comerços locals. Bermán considera que l’Ajuntament ha de posar les eines per a la creació de llocs de treball. També va assegurar que en els 4 anys al govern, Iniciativa no ha proposat les mesures que ara porta al seu programa.

El popular va reiterar la seva proposta de congelar impostos 2 anys i baixar-los els 2 següents i va proposar crear dos nous vials d’entrada a St Genís, un d’entrada i un de sortida, per descongestionar l’actual entrada.

Va denunciar la situació decadent a la que diu que es troba Ciutat Jardí i va proposar un local social a Mas Reixach, l’única urbanització que encara no en té.

Va proposar contractar més policia local i un tècnic de protecció civil i va demanar  més conciliació familiar  a la policia local, on afirma que hi ha problemes de servei.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics