URGENT

El PSC assegura que deixa provisió de diners suficients per les inversions del proper mandat

Compartiu aquesta història

Els socialistes diuen que han fet la feina i que sigui qui sigui el guanyador de les eleccions, tindrà diners per desplegar el seu programa electoral els proper 4 anys. Això és gràcies a uns terrenys que es poden vendre a la zona industrial i que suposaran uns 3 milions d’€.

El seu cap de llista, Valentí Agustí va lamentar que cap formació es plantegi el fet que ha de governar el partit que més vots tregui.

El socialista va explicar que poc a poc es va millorant les xifres d’atur i que a PLF s’ha aconseguit rebaixar aquesta taxa en prop d’un 18% en un any. Diu que l’Ajuntament si que pot incidir en la creació, i ho exemplifica en ajudar a la instal·lació d’empreses com l’últim supermercat del poble, que assegura que ha donat feina a 18 palafollencs, o les botigues outlet, en part participades per l’Ajuntament.

Ha parlat de millores al municipi com en l’enllumenat públic o la pacificació d’alguns carrers de pública concurrència.

Va insistir en la proposta de crear nous habitatges socials; a Sta Maria i a St Lluís.

Agustí diu que els qui no governen sempre són molt generosos a l’hora de fer propostes i va recordar  que sense apujar els impostos, el govern municipal  ha aconseguit mantenir els serveis sense retallades.

Sobre l’endeutament, va recordar que és dels més baixos de la zona i que s’ha fet un esforç en la continència econòmica.

Agustí defensa una policia de proximitat, i recorda que els agents no venen a fer-se amics, sinó a treballar i que ha millorat el servei en els últims temps.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics