350 infants ja s’han preinscrit al casal d’Estiu Municipal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El període de sol·licituds es tanca aquest proper divendres, però ara com ara el casal ja compta amb 350 demandes.

La gran majoria de preinscrits són pels grups de participants més petits, amb especial incidència pels participants que actualment cursen estudis d’infantil  o cicle inicial, és a dir de P3 a 2n, tot i que i ha bona acceptació a tots els nivells d’edats.

La principal novetat del procés de preinscripció és que enguany només es pot fer de forma telemàtica a través d’internet. Un sistema que evita desplaçaments innecessaris i que permet més llibertat horària per poder fer les sol.licituds.

not-411-1-casal-estiu

 

Un nou sistema que ha tingut bona acollida. En les primeres 24hores del procés de preinscripció, 180 infants ja havien demanat participar a l’activitat estival, el que suposa la meitat de les demandes fetes fins ara.

El casal d’estiu d’enguany es farà a les instal.lacions del Mas Prats durant els mesos de juliol i agost i en torns de matí i tarda. Els infants poden sol.licitar 1 o 2 mesos, matí o tarda o tots dos torns, amb preus que oscil.len entre els 81€ que costa un mes al torn de tarda als 280 que costen els 2 mesos matí i tarda. El preu del servei d’acollida és de 2 euros cada hora i el menjador també es paga a part.

De tota manera, tant el servei de menjador com el d’acollida s’han de sol·licitar a part d’aquest procés de preinscripció i de forma presencial al propi Mas Prats.

El període de sol·licituds pel casal d’estiu es tanca aquest divendres dia 29.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics