Detenen 4 persones en una operació antidroga a Lloret

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En una operació de la Guàrdia Civil amb l’ajuda de la Policia Local de Lloret de Mar s’ha detingut a 4 persones, totes elles de nacionalitat espanyola i d’entre 25 i 55 anys. L’operació va aconseguir desmantellar dos laboratoris clandestins des d’on els detinguts, suposadament, fabricaven cocaïna

L’operació conjunta, anomenada ‘Escamarlà’, va arrencar el passat mes de novembre després que diverses investigacions policials descobrissin que un grup d’individus acostumaven a subministrar cocaïna en diversos locals de Lloret de Mar.

Tot i les mesures de seguretat que prenien els detinguts per tal de no ser descoberts, el passat dia 15 de maig, els policies van irrompre en un habitatge i van escorcollar també tres garatges de la localitat on van comissar un quilo de cocaïna, així com material com ara tres premses artesanals i 600 euros, entre d’altres elements necessaris per a la fabricació i comercialització d’aquesta droga.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics