El GEM estrena dissabte l’ampliació del seu local

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Grup Excursionista Malgratenc (GEM)  estrena dissabte l’ampliació de l’edifici de Can Feliciano amb activitats per a petits i grans durant tot el dia.

Els actes d’inauguració començaran amb una presentació institucional, que inclourà els parlaments i una visita a les noves instal·lacions, situades al costat de l’actual edifici del GEM a la zona de Can Feliciano. Després, es donarà pas a totes les activitats previstes: tirolines, ràpel, escalada, curses d’orientació i equilibris a l’”slack line”, entre altres. Unes activitats que començaran a les 10 del matí i s’allargarà fins les 7 de la tarda. També hi haurà un dinar popular, que consistirà en amanida, paella, pa, aigua i fruita, i que costarà 3 euros. Cal comprar anticipadament els tiquets en diferents establiments malgratencs o al propi GEM.

El projecte d’ampliació de l’edifici de Can Feliciano ha consistit en la construcció d’una nova nau de 212 metres quadrats distribuïts en una planta baixa i un altell. La nova construcció té una única sala planta amb una zona de lavabos i vestuaris, una recepció i la zona d’escalada que no requereix d’elements de seguretat com arnesos i cordes, la qual té prop de 90 metres quadrats. El nou edifici té a més, un altell de 50 metres quadrats. Aquesta nova nau, que multiplica l’espai que tenia fins ara l’entitat,  està connectada amb les actuals instal·lacions.

Les obres han tingut un cost de 165 mil euros i han durat uns 5 mesos. El cost ha estat finançat per l’Ajuntament de Malgrat amb l’ajuda de 50 mil€ de la Diputació de Barcelona que ha servit per a la construcció de la zona d’escalada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics