Localitzen la noia desapareguda a Malgrat i “ja és a casa”

Missatge de Facebook del germà de la Tamara
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ho ha confirmat diferents membres de la família a través de les xarxes socials. Segons apunten algunes fonts, la noia s’hauria comunicat amb la família aquest vespre a través del telèfon. De moment el germà i la cosina de la noia  han confirmat a través de Facebook el retorn de la Tamara, de 13 anys. Dissabte va marxar de casa i només es sabia que diumenge era a BCN. Segons fonts consultades per aquesta emissora, la noia es podria haver escapat de casa després d’enfadar-se, i hauria marxat a BCN en tren. Els Mossos s’encarregaven de la investigació, i aquesta tarda encara no es sabia res, com ha contrastat aquesta emissora parlant amb la família. Finalment aquest vespre la Tamara s’ha comunicat amb la família després d’hores d’angoixa i segons el germà, “ja és a casa”.

En la recerca s’ha movilitzat molts amics i coneguts de la jove, que a través de les xarxes han difòs els missatges de recerca. Un suport que ha estat agraït públicament per la família, també a través de les xarxes.

Missatge de Facebook del germà de la Tamara
Missatge de Facebook del germà de la Tamara

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics