URGENT

L’amateur de Palafolls publica un resum audiovisual de la seva temporada esportiva

Compartiu aquesta història

L’Amateur de futbol ha fet públic aquest dilluns un vídeo on recullen imatges de la temporada 2014-2015 en la qual han aconseguit l’ascens a la categoria de segona catalana. Aquesta nova fita del club arriba només dos anys després del seu ascens a la categoria en què competien fins ara.

El vídeo és un homenatge a l’equip palafollenc, però també una mostra d’agraïment a tota la gent que estat donant suport a l’amateur, concretament, a l’afició que ha animat cada partit des de les grades. Un dels jugadors del club, Jose Luis Perez, explicava al programa esportiu de Ràdio Palafolls dels dilluns, l’En Joc, que la propera temporada lluitaran per aconseguir uns bons resultats a la seva nova categoria.

El vídeo recull imatges de l’afició, alguns dels gols d’aquesta temporada, imatges de les entrevistes als futbolistes palafollencs i també algunes de les indicacions de l’entrenador, Pai Matas.

Acaba mostrant com l’equip palafollenc va celebrar el desitjat ascens, que van aconseguir aquest dissabte després de l’empat contra el Tossa. El mateix dissabte, un autocar va passejar els membres del club esportiu pels carrers de Palafolls, en la que va ser la celebració més que merescuda després dels esforços de l’equip, que ha guanyat 24 partits, n’han empatat 6 i n’han perdut només 3.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics