El CAP de Pineda convida a deixar de fumar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip de pediatria de l’Àrea Bàsica de Salut va fer ahir una xerrada per a pares i mares dins la campanya Pineda sense Fums. L’equip de pediatria va donar a conèixer alguns aspectes sobre l’impacte del tabac en els infants,i es va explicar que cal prendre consciència que el tabac perjudica els fills i que són els fumadors passius més perjudicats. La pediatra Asunción Valeri, va recomanar demanar ajut davant les dificultats per deixar el tabaquisme, i va dir que els fills és un bon motiu per deixar-ho. Es va fer una explicació del que suposa el tabaquisme dels pares per als infants i els assistents van poder recollir material de la campanya Pineda Sense Fums, com ara un petit llibret informatiu «Vull créixer sense fum, una guia per a pares i mares».

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics